Algemene Rondleiding

Neem deel aan een rondleiding!

Tijdens de rondleiding krijgt u meer te horen over de bijzonderheden van de gebouwen en de omgeving.

Iedere laatste zondag van de maand worden er rondleidingen verzorgd op Zonnestraal door een professionele gids. De rondleidingen starten om 12.00 uur en om 14.00 uur en duren ongeveer 1,5 uur.

Meer informatie of aanmelden?
www.zonnestraal.org/rondleidingen

Wandelen en fietsen

Ervaar de geschiedenis!

Op Zonnestraal kunt u goed wandelen en fietsen. Het is heerlijk vertoeven aan de rand van Hilversum in een gebied vol met heidevelden en bossen met prachtige beukenlanen. De wandeling of fietstocht voert langs de gebouwen en door de natuur op Zonnestraal, waardoor de geschiedenis en architectuur van Zonnestraal beleefbaar wordt.
www.zonnestraal.org/wandelroute

Wandel- en fietsroutes zijn te verkrijgen bij Brasserie Zonnestraal. Wilt u graag meer te weten komen over Zonnestraal tijdens uw wandeling of fietstocht?
Download dan hier de audiotour.

Erfgoedfestival

Groen in Gooi & Vecht

Het eerste Erfgoedfestival Groen in Gooi & Vecht vindt plaats van 31 mei tot 9 september 2018. Ook hier ontbreekt Zonnestraal niet in de programmering. Met drie lezingen in de Hilversumse bibliotheek (Festival Talks) en drie daaraan gekoppelde rondleidingen op en rond Zonnestraal, worden dit keer niet de gebouwen, maar het prachtige landgoed onder de aandacht gebracht. Tevens kunt een “festivaltafel” en een kleine fototentoonstelling over Zonnestraal bewonderen in de bibliotheek.

Meer info en data vindt u op de festivalpagina