Speurtocht

De nieuwe speurtocht over Zonnestraal is nu gratis verkrijgbaar bij Brasserie Zonnestraal, het stadskantoor, VVV Hilversum en de bibliotheek in Hilversum. De speurtocht is 2,5 kilometer lang en duurt, inclusief leuke opdrachten, ongeveer een uur.

Kom wespen vangen op de wespenheuvel, ren de longen uit je lijf, bouw een takkentipi en nog veel meer leerzaams en leuks!

Na afloop van de speurtocht kun je het antwoordvel ophalen bij de Brasserie. Je krijgt dan een lekker glas limo en een kleine verrassing.
Mocht de Brasserie gesloten zijn dan kun je hier de antwoorden vinden.

Antwoorden Speurtocht

Veel succes en plezier!

Algemene Rondleiding

Neem deel aan een rondleiding!

Tijdens de rondleiding krijgt u meer te horen over de bijzonderheden van de gebouwen en de omgeving.

Iedere laatste zondag van de maand worden er rondleidingen verzorgd op Zonnestraal door een professionele gids. De rondleidingen starten om 12.00 uur en om 14.00 uur en duren ongeveer 1,5 uur.

Meer informatie of aanmelden?
www.zonnestraal.org/rondleidingen

Wandelen en fietsen

Ervaar de geschiedenis!

Op Zonnestraal kunt u goed wandelen en fietsen. Het is heerlijk vertoeven aan de rand van Hilversum in een gebied vol met heidevelden en bossen met prachtige beukenlanen. De wandeling of fietstocht voert langs de gebouwen en door de natuur op Zonnestraal, waardoor de geschiedenis en architectuur van Zonnestraal beleefbaar wordt.
www.zonnestraal.org/wandelroute

Wandel- en fietsroutes zijn te verkrijgen bij Brasserie Zonnestraal. Wilt u graag meer te weten komen over Zonnestraal tijdens uw wandeling of fietstocht?
Download dan hier de audiotour.